Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Δημόσια Πρόσκληση – Κάλεσμα της ΔΗΣΩ

Η ΔΗΣΩ σύμφωνα με τις αποφάσεις του Έκτακτου Συνεδρίου της αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να προσκαλέσει σε διάλογο όλες τις δημοτικές παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα προγραμματικών συγκλίσεων και συνεργασιών ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2014. Καλούμε τους επικεφαλής των σημερινών δημοτικών παρατάξεων να μας γνωστοποιήσουν άμεσα εάν και κατά πόσο έχουν την πρόθεση να συμμετέχουν σε αυτή την πρωτοβουλία μας, προκειμένου τις αμέσως επόμενες ημέρες να κανονιστούν συναντήσεις αντιπροσωπειών και να ξεκινήσει ο διερευνητικός διάλογος.
Η ΔΗΣΩ μέσα από το επικαιροποιημένο πρόγραμμα που κατέθεσε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2010, έχει θέσει με καθαρό τρόπο τις προτάσεις της για την ανάπτυξη του Δήμου Ωρωπού.
Σήμερα εποχή συναινέσεων και συγκλίσεων για το ξεπέρασμα της κρίσης, απαιτείται η συνεργασία όσων το δυνατόν περισσότερων πολιτικών – αυτοδιοικητικών  δυνάμεων για την επιτυχία μιας δημοτικής διοίκησης. Χωρίς αρχηγισμούς, εγωισμούς και αυταρέσκειες με συναίσθηση ευθύνης και προσφοράς η ΔΗΣΩ και ο επικεφαλής της Βασίλης Οικονόμου προσέρχονται σε αυτόν το δημόσιο διάλογο.
Κατόπιν απόφασης της Συντονιστικής Γραμματείας της ΔΗΣΩ απευθύνουμε αυτή την δημόσια πρόσκληση για συνεννόηση και προγραμματική σύγκλιση όσων αυτοδιοικητικών δυνάμεων πιστεύουν σε ένα κοινό όραμα για τον Δήμο Ωρωπού.
Το επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε δημόσια αυτές τις συναντήσεις με όσες αντιπροσωπείες δημοτικών παρατάξεων θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας.
Για τον επικεφαλής της ΔΗΣΩ και το σύνολο των στελεχών της Παράταξης, η παρουσία μας στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα γίνει ξανά στην βάση των αρχών μας, της έντιμης και διάφανης αυτοδιοικητικής προσέγγισης και δημοκρατικής αντίληψης. Η ΔΗΣΩ συνεχίζει ενωμένη την πορεία της μαζί με όσους πιστεύουν στις θέσεις της και με αταλάντευτη την συνέπεια της στην δημοκρατική, αυτοδιοικητική και προοδευτική πορεία, που ως παράταξη τα τελευταία τέσσερα χρόνια ακολούθησε στα δημόσια πράγματα του Δήμου Ωρωπού.



1 σχόλιο: