Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Εντυπωσιακή η παρουσία των δημοτών στα εγκαίνια του Ε.Κ. της «ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»



Η «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ», στα χθεσινά εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου, είχε πέραν των προβλέψεων δυναμική παρουσία από τους κατοίκους του Δήμου Ωρωπού γεγονός που αποδεικνύει ότι ο Γ. Γιασεμάκης διεκδικεί με πολλές αξιώσεις τη νίκη στις προσεχείς εκλογές . Ο επικεφαλής της Γιώργος Γιασημάκης, χωρίς να ξεπεράσει τους ήπιους τόνους, με πολιτική μεστότητα και αδιαμφισβήτητη αμεσότητα με τους δημότες που ήταν εκεί να τον ακούσουν, παρουσίασε τους συνεργάτες του σε όλα τα διαμερίσματα του δήμου που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια του δημοτικού του συνδυασμού.
Για τον Γιώργο Γιασημάκη, η επιλογή που έγινε στη σύνθεση των ψηφοδελτίων, είναι η βάση στην οποία θα στηριχθεί ο συνδυασμός για να αγωνιστεί σε όποια συμφέροντα εμφανιστούν μπροστά τους. Θεωρεί την ψήφο στον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» σαν ψήφο «εντολής» για μια πορεία προς το μέλλον, ανεξάρτητη, δημιουργική και αποτελεσματική.  Ζήτησε με την ψήφο αυτή, να απαντήσουν οι δημότες του Ωρωπού στις «Σειρήνες» του χθες, να απαντήσουν αρνητικά σε αυτούς που ενδιαφέρονται για τα κεκτημένα τους και να επιβραβεύσουν αυτούς που ενδιαφέρονται πραγματικά για το μέλλον του τόπου.

Η δυναμική που αναπτύσσει καθημερινά ο Γιώργος Γιασεμάκης και η «Δυναμική Πολιτεία» στο Δήμο Ωρωπού οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που πιστεύουν πραγματικά στην πρόταση του συνδυασμού και στο ότι το μέλλον του Δήμου βρίσκεται στις συνεργασίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι υποψήφιοι που προέρχονται από τη ΔΗΣΩ με τους Δημήτρη (Μίμη) Οικονόμου και Δημήτρη Αμανατίδη από το Καπανδρίτι, τον Βασίλη Μπιλίρη από το Μαρκόπουλο και τους Σπύρο Ράπτη και Γιάννη Μονάκη από τις Αφίδνες να ξεχωρίζουν για τη δραστηριότητα που αναπτύσσουν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου