Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Γιατί και οι γυναίκες πρέπει να έχουν δουλειά... (Εκδήλωση ΔΗΣΩ στο Καπανδρίτι για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα 26-11-2011)





Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Καπανδριτίου η εκδήλωση της ΔΗΣΩ για την «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα». Οι γυναίκες του Δήμου Ωρωπού είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να ενημερωθούν για το πλαίσιο μέσα στο οποίο αναπτύσσεται σήμερα η επιχειρηματικότητα των γυναικών, τα προβλήματα που υπάρχουν, τις δυνατότητες χρηματοδότησης και υποστήριξης που υπάρχουν στην χώρα μας, τα ευρωπαϊκά προγράμματα αλλά και την κοινωνική, πολιτική, ψυχολογική και οικονομική διάσταση της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Ο επικεφαλής της ΔΗΣΩ, ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής (Ελεύθεροι Πολίτες), Βασίλης Οικονόμου, στο χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε ότι η ΔΗΣΩ είναι ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη που προσβλέπει στην σωστή ενημέρωση των κατοίκων του Δήμου για όλα τα θέματα της κοινωνικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής. Στα πλαίσια αυτά συνεχίζουμε τις ουσιαστικές εκδηλώσεις ενημέρωσης επιλέγοντας ένα πολύ σημαντικό θέμα, όπως είναι αυτό της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, καθώς πιστεύουμε ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι οικονομικά ανεξάρτητες και η πολιτεία οφείλει να συμπαραστέκεται και να δημιουργήσει δομές που θα διευκολύνουν την γυναίκα στην σταδιοδρομία της χωρίς να χρειάζεται να κάνει επιλογές του τύπου «οικογένεια ή καριέρα».
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η Πρόεδρος του Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών και πρ ΓΓ Ισότητας των δύο Φύλων, Έφη Μπέκου, ο Ψυχολόγος Msc, Στέφανος Κατσάρας, ο Επιστημονικός Συνεργάτης του ΙΜΕ - ΓΣΕΒΕΕ, Σταμάτης Βαρδαρός, ο Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος, Βασίλης Ματζούκης, ο Σύμβουλςο Επιχειρήσεων, Γιώργος Κούρτης, η Πρόεδρος του Αγροτικού Γυναικείου Συνεταιρισμού Ωρωπού, Αγγελική Καβακάκη και η Κοινωνική Λειτουργός, Παναγιώτα Καρνάρου. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό και ο Δήμαρχος Ωρωπού, Γιάννης Οικονομάκος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου