Τρίτη 8 Μαΐου 2012

«Ευχαριστώ από καρδιάς..»




Ο Βουλευτής Αττικής της Δημοκρατικής Αριστεράς (Ελεύθεροι Πολίτες), Βασίλης Οικονόμου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση αναφορικά με την επανεκλογή του στην Βουλή των Ελλήνων:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους άνδρες και τις γυναίκες που συνέχισαν να στέκονται πλάι μου με αγάπη και σε αυτές τις εκλογές. Πετύχαμε μια πολύ δύσκολη αλλά και συγχρόνως μια πολύ μεγάλη νίκη. Ο αγώνας μας συνεχίζεται…»

2 σχόλια:

  1. ΒΑΣΙΛΗ Η ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΠΑΡΟΛΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ.....ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΟΥ ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ...ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΣΙΛΗ , ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ. ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ( ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΜΩΣ!!!) ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ . ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή