Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Η ΔΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ




Είναι πολύ σημαντικό σε χαλεπούς καιρούς λόγω της οικονομικής κρίσης που ολοένα και επιδεινώνεται, οι κάτοικοι του Δήμου Ωρωπού να έχουν τη φροντίδα και την άμεση βοήθεια σε θέματα ευαίσθητα όπως η υγεία. Η λειτουργία του ασθενοφόρου που ήταν τόσο καιρό παροπλισμένο αποτελεί μια θετική εξέλιξη. Δεδομένου του ότι δεν μπορεί να γίνει πρόσληψη ιατρικού και άλλου προσωπικού άμεσα από το Δήμο αποδεχόμαστε την εισήγηση επάνδρωσής του από κάποια Εταιρεία, ενώ παράλληλα ζητούμε: να εξασφαλιστεί η επί εικοσιτετραώρου βάσεως λειτουργία διότι το ωράριο 8πμ-12 τα μεσάνυκτα που προτείνετε, αφήνει ακάλυπτο το πιο δύσκολο μεταμεσονύκτιο οκτάωρο 12μμμ-8πμ, όπου η ανάγκη άμεσης βοήθειας είναι επιτακτική. Επειδή η Σύμβαση θα γίνει για έξι μήνες και δοκιμαστικά όπως αναφέρετε , προτείνουμε με τη λήξη του εξαμήνου να επανέλθει το ζήτημα στο Δ.Σ. ώστε να δοθεί η ευκαιρία για αλλαγή και επιμήκυνση του ωραρίου καθώς και για βελτίωση των υπολοίπων όρων που θα προκύψουν με τη λειτουργία του.
Να προβλεφθεί στη Σύμβαση η λύση της μονομερούς καταγγελίας από το Δήμο σε περίπτωση μη καλής εκτέλεσης του έργου από την Εταιρεία.
Οι εξειδικευμένοι όροι που απαιτούνται από τις προδιαγραφές που υπάρχουν στη Διακήρυξη μας προβληματίζουν για το πόσες Εταιρείες μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα πρόχειρο διαγωνισμό. Μετά το εξάμηνο ο επόμενος διαγωνισμός να είναι ανοικτός για να δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερες Εταιρείες να συμμετάσχουν και έτσι να επιτευχτεί μέσω το ανταγωνισμού μεγαλύτερο οικονομικό όφελος για το Δήμο.

ΕΛΕΝΗ ΒΑΡΝΑΒΑ –ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΩΡΩΠΟΥ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΗΣΩ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου