Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

«Απάντηση σε ΝΕΑ πρόσκληση του γραφείου κίνησης Δήμου Ωρωπού»

Κύριε Τοπουζίδη,

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε παρέλαβα την πρόσκληση με αρ. πρωτ. 29073/6/12/2013 σας απαντώ εγγράφως και παρατηρώ τα παρακάτω:

1) Όπως αναφέρεται στη πρόσκληση «Σας καλούμε»  σημαίνει ότι εκτός από εσάς είναι και άλλα άτομα που αποφασίσατε  να με καλέσετε  χωρίς να τα αναφέρετε..
2) Με αναφέρετε «ως μέλος της επιτροπής γνωμοδότησης , συντήρησης , επισκευής και παραλαβής οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου. 
Ειλικρινά δεν έχω κανένα πρόβλημα τίτλου εάν θα είμαι πρόεδρος ή μέλος της επιτροπής.
Ξεχνάτε όμως ότι όταν αντικαταστήσατε το συνάδελφό σας στην επιτροπή με βρήκατε να προεδρεύω των συζητήσεων και μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία αντίρρηση.
Τον τίτλο του προέδρου της επιτροπής τον απέκτησα με τη σύμφωνη γνώμη των συναδέλφων σας  μελών της επιτροπής  κυρίως  επειδή αντιπροσωπεύω στην επιτροπή το Δημοτικό Συμβούλιο.
3) Με  καλείτε να παρευρεθώ στο  γραφείο σας στις 10 Δεκεμβρίου 2013 ημέρα
Τρίτη ενώ σας είναι γνωστό ότι κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα (όπως είναι αυτή) η επιτροπή συνεδριάζει στη Δημοτική Κοινότητα Αυλώνα μετά από τηλεφωνική συνεννόηση μόνο για την ώρα.
Από τα τρία μέλη της επιτροπής τα δύο είμαστε από τη Δημοτική Κοινότητα Αυλώνα.
4) Αναφέρετε στη πρόσκληση να πάρουμε απόφαση για θέματα της αρμοδιότητας της επιτροπής χωρίς να αναφέρετε ποιά είναι τα θέματα.  Μήπως υπάρχει κάποια σκοπιμότητα;
5) Είσαστε μέλος της επιτροπής και καλείτε τα υπόλοιπα μέλη της ίδιας επιτροπής υπογράφοντας ως προϊστάμενος του γραφείου κίνησης. 
Τι νόημα έχει αυτό το κάλεσμα;
Εκτός εάν εκτελείτε εντολή ή εντολές άνωθεν και ορισθήκατε πρόεδρος και δεν αλλάξατε τον τίτλο στην υπογραφή σας.

Κύριε Τοπουζίδη, είναι σίγουρο ότι ως υπάλληλος δεν μπορείτε να αντιδράσετε στις άνωθεν πιέσεις και δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σας.

Το αίτημά μου με αριθμό πρωτ. 26884/13-11-2013 για αντικατάστασή σας από την επιτροπή το επιβάλει ο νόμος 2690/1999 άρθρο 7 παρ. 1 με θέμα «Γενική αρχή της αμεροληψίας»  (κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας).

Σας υπενθυμίζω  ότι έως σήμερα οι έκτακτες περιπτώσεις επισκευής και συντήρησης οχημάτων κρίνονται τηλεφωνικά άμεσα  και για όποιο όχημα τηρείται η προβλεπόμενη διαδικασία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Όσο για την υπογραφή μου στα έντυπα που δεν έχει τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία περιμένω την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία επιβάλλεται από το άρθρο 67 παρ. 5 Π.Δ. 28/1980 εκτός εάν οι διοικούντες το Δήμο και οι σύμβουλοι αυτών γνωρίζουν κάτι το διαφορετικό να με ενημερώσουν εγγράφως.

Σας ενημερώνω ότι δεν θα ανταποκριθώ στην πρόσκληση που μου κάνετε ως προϊστάμενος του γραφείου κίνησης και σας υπενθυμίζω ότι η επιτροπή γνωμοδότησης συντήρησης  επισκευής και παραλαβής οχημάτων-μηχανημάτων θα συνεδριάσει την 10η Δεκεμβρίου 2013 ημέρα Τρίτη (δεύτερη Τρίτη του μήνα) και ώρα 11:00 με τα παρακάτω θέματα:

1) Ανακεφαλαίωση των εκκρεμοτήτων της επιτροπής προς το συνεργαζόμενο συνεργείο του Δήμου.
2)  Εκκρεμότητες προμήθειας ελαστικών για τα οχήματα και μηχανήματα του Δήμου.

Παρακαλώ να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα.  Σε περίπτωση κωλύματος να με ενημερώσετε τηλεφωνικά για αλλαγή ημέρας ή ώρας.

Βασίλης Λέκκας
Δημοτικός Σύμβουλος
Πρόεδρος Επιτροπής
Γνωμοδότησης-Συντήρησης-Επισκευής
Οχημάτων-μηχανημάτων Δήμου Ωρωπού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου