Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Η Ελένη Βαρνάβα υποψήφια Δήμαρχος Ωρωπού της ΔΗΣΩ



Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Καπανδρίτι η ετήσια εκδήλωση της Κοπής Πίτας της Δημοτικής Παράταξης Δημοτικής Συνεννόησης για τον Ωρωπό, «ΔΗΣΩ». Στην εκδήλωση παρέστησαν δεκάδες παλαιά και νέα στελέχη της παράταξης από όλα τα διαμερίσματα του Δήμου καθώς και πολλοί φίλοι. Ο Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου στον χαιρετισμό που απηύθυνε, επανέλαβε τις θέσεις της ΔΗΣΩ για την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου Ωρωπού και για την έμφαση που δίνει η παράταξη και η επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας  η  κ. Ελένη Βαρνάβα στα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής ιδίως σήμερα που η ελληνική κοινωνία έχει ραγδαία αυξανόμενες ανάγκες.
Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε ότι η ΔΗΣΩ θα συμμετέχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και ότι επικεφαλής του συνδυασμού θα είναι η Ελένη Βαρνάβα, που έχει ήδη τεθεί επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας. Το συνέδριο της ΔΗΣΩ θα επικυρώσει την υποψηφιότητα της.
Η Ελένη Βαρνάβα από την πλευρά της ευχαρίστησε όλα τα στελέχη και τους φίλους της ΔΗΣΩ για την  εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό της ως Υποψήφια Δήμαρχος, τόνισε ότι ο Δήμος Ωρωπού έχει μεγάλες  ανάγκες και χρειάζεται «νοικοκύρεμα», νοικοκύρεμα που μπορεί να επιτευχθεί εάν ηγηθεί μια γυναίκα της προσπάθειας για να γίνει ο Δήμος Ωρωπού ένας Δήμος πρότυπο κοινωνικής αλληλεγγύης και αειφόρου ανάπτυξης. 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου