Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος προγραμματικών επαφών της ΔΗΣΩ

Η Συντονιστική Γραμματεία της ΔΗΣΩ ολοκλήρωσε τις διερευνητικές προγραμματικές επαφές με τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους κκ Ι. Οικονομάκο (Όραμα Δημιουργίας) και Γ. Γιασημάκη, Αγ Καλύβα, Γ. Αρμυριώτη (Δυναμική Πολιτεία) με τους οποίους εξετάστηκαν οι συγκλίσεις και οι αποκλίσεις σε επίπεδο προγραμματικών θέσεων και η δυνατότητα διαμόρφωσης συνεργατικού ψηφοδελτίου στην βάση μιας κοινής πορείας για τον Δήμο. Ενημερώνουμε τους δημότες του Ωρωπού ότι είχε προγραμματιστεί συνάντηση και με τον κ Λίτσα (Αυτοδιοικητική Συνεργασία), ο οποίος είχε ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΔΗΣΩ, αλλά μετά τις εσωτερικές εξελίξεις στον συνδυασμό Αυτοδιοικητική Συνεργασία δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση της συνάντησης αφού ο κ Κ. Λίτσας ματαίωσε την συνάντηση μαζί μας δηλώνοντας στον κ Β. Οικονόμου ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται πλέον να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος. Η ΔΗΣΩ θα λάβει την τελική της απόφαση κατόπιν συνεδρίασης των καταστατικών οργάνων της.
Η ΔΗΣΩ σεβόμενη τους δημότες του Δήμου Ωρωπού θα συνεχίσει να ενημερώνει για τις διεργασίες που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία της. Πιστεύουμε ότι ο Δήμος Ωρωπού διαθέτει πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα τα οποία μπορούν και πρέπει επιτέλους να αξιοποιηθούν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας. Χρειαζόμαστε ένα Νέο Ξεκίνημα. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να αναδειχτεί ο τόπος είναι μέσω της συνεργασίας των προοδευτικών και δημοκρατικών αυτοδιοικητικών δυνάμεων, μέσω της ευρείας συναίνεσης και της μεγαλύτερης δυνατής συμμετοχής των ενεργών πολιτών. Στην προσπάθεια αυτή δεν χωρούν αποκλεισμοί ούτε περισσεύει κανείς. Στην ιδιότυπη σύγκρουση που κάποιοι προσπαθούν να προκαλέσουν εντός του Δήμου Ωρωπού με πρόσχημα τις αυτοδιοικητικές εκλογές με σκοπό την αλίευση μικροκομματικών οφελών εμείς δεν θα συμμετέχουμε.
Στόχος μας ήταν, είναι και θα είναι ένας καλύτερος Δήμος Ωρωπού με ισόρροπη ανάπτυξη όλων των χωριών του Δήμου μέσα από δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες. Θέλουμε και μπορούμε να αποκτήσουμε ένα Δήμο πρότυπο οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης. Θέλουμε και μπορούμε να δώσουμε λύσεις, θέλουμε και μπορούμε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον.      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου