Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΩΡΩΠΟΥ, ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ"

Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής και υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού, Βασίλης Οικονόμου, καθώς και όλα τα μέλη του Συνδυασμού «Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό» θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους κατοίκους του νέου Δήμου Ωρωπού, που πίστεψαν στο όραμα και το πρόγραμμά μας αποδεικνύοντας ότι είναι μεγάλο το ποσοστό αυτών που μπορούν και αντιστέκονται στις σκληρές κομματικές πιέσεις και στα ψευτοδιλήμματα που προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από το πραγματικό διακύβευμα αυτών των εκλογών.   
Με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης μας δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας χωρίς μεμψιμοιρίες και χωρίς να μειώνεται η αγωνιστική μας διάθεση μέσα από την Βουλή και μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο του Ωρωπού, για μια αυτοδιοίκηση χωρίς συμμετοχή στο Μωλόχ του Μνημονίου, η οποία θα διατηρήσει και θα ενισχύσει το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου διατηρώντας διττό προσανατολισμό στις κοινωνικές δομές και στην ανάπτυξη από την οποία μπορεί και πρέπει να παραχθεί νέος πλούτος.
Στις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου θα στηρίξουμε την ανεξάρτητη δημοκρατική κίνηση που συμμετείχε με ευπρέπεια στον προεκλογικό αγώνα τηρώντας και τιμώντας τους κώδικες πολιτικής συμπεριφοράς που αρμόζουν στο ήθος του τόπου μας και οι οποίες αυτή την στιγμή κινούνται με τρόπο πολιτικά και αυτοδιοικητικά ορθό.
Η «Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό», όπως δεσμεύτηκε και προεκλογικά, τις κρίσιμες αποφάσεις για τον τόπο μας θα τις παίρνει δημοκρατικά, μέσα από συνελεύσεις των στελεχών και των μελών της. Η συνέλευση αυτή εκτιμώντας όλα τα παραπάνω αποφάσισε να υποστηρίξει τον Συνδυασμό «Όραμα Δημιουργίας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Οικονομάκο, καθώς ο ευπρεπής και κοινωνικά αποδεκτός τρόπος με τον οποίο κινήθηκε στην προεκλογική περίοδο δημιουργεί τις απαραίτητες συνθήκες για την συνεργασία όλων όσων θέλουν να προσφέρουν στο νέο Δήμο του Ωρωπού.

13 σχόλια:

  1. ...και ρώτησα κάποτε. Πότε οι Έλληνες επαναστάτησαν μετά το 1821? έχουμε κανένα παράδειγμα που να δείχνει κάτι τέτοιο? ΟΧΙ! Οπότε η επανάσταση δεν "πουλάει" στο cayennistan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ Κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ... ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ;; ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ;; ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ... ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΣΠ, ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ... ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΙΤΣΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΕΣΗ ΠΟΥ ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΜΗΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΚΟΥΤΣΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κο ΤΖΕΒΕΛΕΚΟ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑ, ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΕΡΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΟ. ΤΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΨΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΗΜΟ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.
    ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΨΥΧΡΙΑΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΌΧΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ 15% ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑΣ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.. ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ¨ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ¨; ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ... ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ... ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ "ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ 3" ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΠΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ... ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΛΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ "ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ" ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑΧΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ή ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΩΠΙΩΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΛΙΤΣΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ? Η ΚΑΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλός είναι του λόγου του και ο Οικονόμου, καλός και ο Λίτσας..
    Για τον Οικονομάκο, δεν έχω καμία άποψη, αλλά τώρα θα κριθεί και αυτός. Έφτασε η ώρα του αν μη τι άλλο!
    Οι δυο πρώτοι πάντως νομίζω πως καλό θα ήταν να σταματήσουν πλέον την ενασχόληση τους με την πολιτική. Τους ευχαριστούμε για την "προσφορά" τους, αλλά φτάνει.. Δεν θέλουμε άλλο

    ΥΓ1. Βασίλη εσένα σε είχαμε στηρίξει πολύ και μας ξέχασες σε πολύ σοβαρά θέματα για τον τόπο, επιτρέποντας την απαξίωση του. Δεν θα πρεπε, γιατί είδες ότι πάλι στον τόπο σου επέστρεψες και τώρα σε είχε ξεχάσει αυτός!

    ΥΓ2. Κώστα, η πολιτική δεν είναι ρινγκ, να προσπαθούμε να επιβληθούμε με το τσαμπουκά, και πιστεύω θα πρέπει να το μάθεις αυτό, έστω και μετά από 30 χρόνια ενασχόλησης σου . Η πολιτική θέλει και άλλα πράγματα, που δεν έχεις δείξει να έχεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η εταιρία ΝΕΑ ΟΔΟΣ που έχει αναλάβει την εκμετάλλευση της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας (διόδια κλπ) πρέπει να αισθάνεται ευτυχής που βγήκε δήμαρχος ο Οικονομάκος αντί του Λίτσα. Συγχαρητήρια στους υποστηρικτές του, κυρίως τους επώνυμους οι οποίοι ως γνωστόν ήταν πάντα πρωτοπόροι στους αγώνες που δίνουν εδώ και ένα χρόνο οι κάτοικοι της ΒΑ Αττικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπορεί κάποιος να αναφέρει ένα θέμα της Βόρειας Αττικής που δεν το έφερε στην Βουλή ο Οικονόμου και που δεν συμμετείχε στις διεκδικήσεις και τις κινητοποίησεις.Μπορεί να αναφέρει κάποιος έναν Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από τους υπολοίπους που φάνηκε έστω σε μια κινητοποίηση και διεκδίκησε για θέματα του τόπου??? και σε ποια??? Αυτά, για να μην τρελαθούμε τελείως με αυτά που διαβάζουμε και ακούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ15 Νοεμβρίου 2010 στις 2:03 μ.μ.

    ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΒΑΣΙΛΗ
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
    ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ!
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πότε το "παλληκάρι ο Βασίλης" εμφανίστηκε στο συντονιστικό των κατοίκων της ΒΑ Αττικής ενάντια στα διόδια, να ακούσει και να προτείνει δράσεις, τι έκανε σαν βουλευτής όταν του παραδόθηκε πλήρης φάκελος για το ζήτημα, πόσες φορές πήγε στο υπουργείο υποδομών να θέσει τα αιτήματα των κατοίκων για τα διόδια στον υπουργό,σε πόσες κινητοποιήσεις στα διόδια Αφιδνών μετείχε,που ήταν για να προστατεύσει τους κατοίκους όταν ετοιμάζονταν τα ΜΑΤ να τους επιτεθούν? Ένας απο τους λόγους που τον αποδοκίμασαν οι κάτοικοι στις δημοτικές ήταν αυτός.Φυσικά υπάρχουν και πολλοί άλλοι όπως π.χ η συνεργασία του στις δημοτικές με "μαύρα" και αποτυχημένα στοιχεία της περιοχής. Περιμένουμε εναγωνίως την επόμενη εκλογική αναμέτρηση για να τον ¨ξαναστηρίξουμε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπορώ εγώ να σου αναφέρω ότι στην υπόθεση της χωματερής στο Πολυδένδρι, είχε κρατήσει ουδέτερη στάση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "δεν μπορεί να κάνει τίποτα"
    Θα έπρεπε να είχε πρωτοστατήσει σε όλα αυτά και όχι να κοιτάζει από απόσταση και διακριτικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή