Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Δυναμικό Ξεκίνημα του Γ. Γιασημάκη από το Καπανδρίτι



Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή εκατοντάδων συμπολιτών μας η κοινή συνέντευξη τύπου του επικεφαλής της Δυναμικής Πολιτείας υποψήφιου Δημάρχου Ωρωπού, Γιώργου Γιασημάκη και του επικεφαλής της ΔΗΣΩ, Βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οικονόμου, στο Πνευματικό Κέντρο Καπανδριτίου.
Το δυναμικό παρόν των συμπολιτών μας αποδεικνύει στην πράξη ότι η κοινωνία του Δήμου Ωρωπού αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία απαιτώντας την συνεργασία των δημοτικών παρατάξεων προκειμένου να αλλάξει η εικόνα του Δήμου Ωρωπού, να γίνει το Νέο Ξεκίνημα για τον Δήμο Ωρωπού και να γίνουν τα 11 χωριά του Δήμου πρότυπο κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης.
Στην τοποθέτησή του ο Βασίλης Οικονόμου, τόνισε ότι «η επιλογή της ΔΗΣΩ να συνεργαστεί με τη Δυναμική Πολιτεία αποτελεί ορθολογική επιλογή του συνόλου των ενεργών στελεχών της παράταξης με κριτήριο αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας. Δεν πρόκειται για μια τυπική συνεργασία και μια άλλη κατανομή αξιωμάτων. Υπάρχει προγραμματικό πλαίσιο συμφωνίας, καταγραφή των αναγκών και ιεράρχηση προτεραιοτήτων βάσει των οποίων θα κριθεί στην πράξη ο κ Γιασημάκης και η συνεργασία που εγκαινιάζεται σήμερα. Προτεραιότητά μας είναι η προστασία των κοινωνικά αδύναμων, η υιοθέτηση πολιτικών ανάπτυξης και η σταδιακή υλοποίηση ενός βιώσιμου σχεδίου για το σύνολο του Δήμου Ωρωπού, μέσα από τις μεγαλύτερες δυνατές συναινέσεις και συνεργασίες των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου, όπως απαιτούν οι σημερινές συνθήκες και η πλειοψηφία των πολιτών».
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού, Γ. Γιασημάκης, τόνισε από την πλευρά του ότι «τα προβλήματα του Δήμου Ωρωπού είναι τεράστια και η σημερινή δημοτική αρχή παρουσιάζει μεγάλη αδυναμία στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την επίλυσή τους. Οι αυθαιρεσίες που έχουν παρατηρηθεί είναι μεγάλες και η απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου και μεθοδολογίας για αναστροφή της πραγματικότητας αποδεικνύουν ότι πρέπει να αγωνιστούμε για ένα Νέο Ξεκίνημα για το Δήμο Ωρωπού. Είμαστε ανοικτοί στη συνεργασία των υγιών δυνάμεων του Δήμου, ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της ΔΗΣΩ και την πρωτοβουλία του Βασίλη Οικονόμου και ευελπιστούμε ότι θα τιμήσουμε την συνεργασία αυτή με κάθε δημιουργικό τρόπο λύνοντας τα προβλήματα και βγάζοντας από το τέλμα το Δήμο μας.

Η παρουσία εκατοντάδων συμπολιτών στη σημερινή κοινή συνέντευξη τύπου στο Καπανδρίτι αποδεικνύει ότι οι πολίτες όλων των περιοχών του Δήμου Ωρωπού είναι αποφασισμένοι να εργαστούν από κοινού για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους μας. Χρειαζόμαστε ένα Δήμο σύγχρονο, αποτελεσματικό στην υπηρεσία του πολίτη που θα δίνει αναπτυξιακό διέξοδο και μέσα από τη συνεργασία της Δυναμικής Πολιτείας και της ΔΗΣΩ θα ανταποκριθούμε στις ανάγκες όλων. Γι αυτό το λόγο ξεκινάμε την πορεία μας από το Καπανδρίτι για να δώσουμε το μήνυμα ότι όλα τα χωριά του Δήμου θα έχουν ίση και δίκαιη αντιμετώπιση από τη νέα δημοτική αρχή που θα αναδείξει ο λαός του Ωρωπού».          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου