Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Παραίτηση Βασίλη Οικονόμου από το δημοτικό συμβούλιο Ωρωπού

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ωρωπού ο Βασίλης Οικονόμου υπέβαλε στο Δήμαρχο την παραίτησή του από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Ωρωπού κλείνοντας έτσι, έναν πρώτο κύκλο ενασχόλησης με την τοπική Αυτοδιοίκηση. Στη θέση του τοποθετείται ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού της ΔΗΣΩ στο διαμέρισμα Αφιδνών, Σπύρος Ράπτης.

Ο Βασίλης Οικονόμου θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του Δήμου Ωρωπού και των κατοίκων του, παραμένοντας επικεφαλής της Δημοτικής Συνεννόησης για τον Ωρωπό (ΔΗΣΩ) επιμένοντας να αναδεικνύει μέσα από τη Βουλή όλα τα ζητήματα που χρήζουν κεντρικής κυβερνητικής ρύθμισης ή παρέμβασης, έτσι όπως κάνει άλλωστε τα τελευταία χρόνια.

Μετά από θητεία τριών χρόνων στο Δημοτικό Συμβούλιο Ωρωπού και προσπαθώντας να αξιοποιήσει και την σύγχρονη παρουσία του στο Κοινοβούλιο, φέρνοντας δεκάδες ζητήματα  του Δήμου στο κέντρο των αποφάσεων της χώρας (Ειρηνοδικείο Καπανδριτίου, αποτροπή Κέντρου Μεταναστών στο Κατσιμίδι Αφιδνών, κίνητρα για Νέους Αγρότες, διατήρηση σχολείων του Δήμου, Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου-Περιφερειακό Ιατρείο Ωρωπού, Κέντρα Βιολογικών Καθαρισμών, Επέκταση ΗΣΑΠ στον Αγ. Στέφανο, αστική συγκοινωνία έως τον Ωρωπό, Ασωπός ποταμός, όχι στα διόδια κ.λ.π)  παραχωρεί την θέση του σε έναν άξιο επιστήμονα και νέο άνθρωπο της περιοχής μας για να αποκτήσει κ’ αυτός τις απαραίτητες εμπειρίες στην αυτοδιοίκηση.

Ο Β. Οικονόμου θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις του για τον Δήμο Ωρωπού και τα μεγάλα προβλήματα που αυτός αντιμετωπίζει, στρατευμένος από την αγάπη του για την γενέθλια γη και την πεποίθηση του ότι ο τόπος καταγωγής δεν προσφέρεται ούτε για κομματικές ούτε για πολιτικές αξιοποιήσεις. Ο  Β. Οικονόμου παραμένει πρόεδρος της ΔΗΣΩ και επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας της ΔΗΣΩ αναλαμβάνει ο Δημοτικός Σύμβουλος Β. Λέκκας , ο  οποίος θα εκπροσωπεί την παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα συντονίζει την δράση της ΔΗΣΩ με την παράταξη του Υποψήφιου Δημάρχου Ωρωπού «Δυναμική Πολιτεία» κ. Γ. Γιασημάκη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου