Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ισχυρή πεντάδα εκπροσώπησης για τον Δήμο Ωρωπού από την "ΔΗ.Σ.Ω."

Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες στο νέο Δήμο του Ωρωπού κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου την Κυριακή 02 Ιανουαρίου 2011. Γραμματέας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωρωπού ανέλαβε το μέλος της «ΔΗ.Σ.Ω.»,  η Δημοτική Σύμβουλος, Βαρνάβα Καραγιάννη Ελένη, η οποία έλαβε ευρεία στήριξη κατά την ψηφοφορία από όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η «ΔΗ.Σ.Ω.» εκπροσωπείται επίσης στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου από την Δημοτική Σύμβουλο, Βαρνάβα Καραγιάννη Ελένη και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής από τον Δημοτικό Σύμβουλο Φίλιππο Σιδέρη ως τακτικό μέλος και την Δημοτική Σύμβουλο Βαρνάβα Καραγιάννη Ελένη ως αναπληρωματικό μέλος.







Στο Πολυδένδρι Πρόεδρος του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας ανέλαβε ο Παπαϊωάννου Ηλίας ενώ εξελέγη ως Μέλος του Συμβουλίου Τοπικής Κοινότητας και ο Βασιλάκος Σωτήρης.
Ο επικεφαλής της παράταξης «ΔΗ.Σ.Ω.», Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού και Ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, θα συντονίζει την παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα μεταφέρει στο Κοινοβούλιο τα θέματα της πόλης που χρήζουν την παρέμβαση της κυβέρνησης. Κύριο μέλημα των εκπροσώπων της "ΔΗ.Σ.Ω." είναι η ενίσχυση και προστασία του κοινωνικού κράτους μέσα από τον Δήμο, η επίλυση των μεγάλων προβλημάτων για την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων και η πραγματοποίηση πολιτικών ρεαλιστικής και αειφόρου ανάπτυξης.
Όλα τα μέλη της «ΔΗ.Σ.Ω.» παραμένουν ενεργά στην διεκδίκηση των μεγάλων στόχων που έθεσε η παράταξη στις δημοτικές εκλογές και προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικοί θα προχωρήσουν στην πραγματοποίηση του πρώτου Συνεδρίου της παράταξης στις 19 – 20 Μαρτίου 2011. 

1 σχόλιο:

  1. Πολυ αξιόλογη η Κα Βαρνάβα. Αν ειχε αλλες 2-3 τετοιες υποψηφιότητες ο συνδιασμός θα ειχε μεγαλύτερη επιτυχία εξ αρχής. Αναμένουμε να δουμε στη Βουλή θέματα για τον τόπο μας κύριε Οικονόμου
    Νίκος Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή