Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Αποχώρησε η ΔΗ.Σ.Ω από το Δ.Σ στις 12/08/2011






Με μία επιστολή που κατατέθηκε από την Δημοτικό Σύμβουλο, Ελένη Βαρνάβα-Καραγιάννη, στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 12/08/2011, εκδήλωσε την αντίθεσή της η ΔΗΣΩ στο θέμα της «Δημοτικής Συγκοινωνίας» των ΚΤΕΛ που έφερε ξανά ο Δήμαρχος Ωρωπού.
Η επιστολή είχε ως εξής:

Κύριε Δήμαρχε,
Η ΔΗΣΩ θεωρεί ότι η πρόσκληση για Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή 12-8-2011 και ώρα 4μμ, παραμονές της γιορτής του Δεκαπενταύγουστου όταν Δημοτική Σύμβουλοι απουσιάζουν είναι μη λογική και αντιδημοκρατική.
Το ιδιαίτερα σημαντικό θέμα της συγκοινωνίας του Δήμου και η παραχώρησή του στα ιδιωτικά συμφέροντα του ΚΤΕΛ και όχι η εξυπηρέτηση των δημοτών, μας βρίσκει αντίθετους. Ζητάμε διαδημοτική συγκοινωνία και επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στο δήμο Ωρωπού. Μόνο έτσι θα εξυπηρετηθούν οι δημότες των απομονωμένων περιοχών όπως το Μετόχι-Ρι, το Μικροχώρι Καπανδριτίου με το Κέντρο Υγείας και με το σταθμό του ΟΣΕ στις Αφίδνες όπως επίσης και των άλλων περιοχών με τους κοντινούς σταθμούς του ΟΣΕ.
Παράλληλα πρέπει να υπάρξει πρόνοια για μειωμένα εισιτήρια σε ηλικιωμένους και πολύτεκνους ώστε η διαδημοτική συγκοινωνία να έχει πραγματικό κοινωνικά χαρακτήρα.
Για τους λόγους αυτούς η ΔΗΣΩ απέχει από το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ΔΗΣΩ
Οικονόμου Βασίλειος
Βαρνάβα-Καραγιάννη Ελένη
Λέκκας Βασίλειος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου