Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ - Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ !!!

Κύριε Δήμαρχε,
Στην Οικονομική Επιτροπή στις 27-8-2011 δηλώσατε πως το Καπανδρίτι δεν μπορεί να πληρωθεί κανένας λογαριασμός γιατί η πρώην Κοινοτάρχης ,Κυρία Κελλίδου, δεν είχε φροντίσει να ψηφιστεί στο Κοινοτικό Συμβούλιο καμμιά πίστωση. Θα θέλαμε να ενημερώσετε για το θέμα αυτό , το Δημοτικό Συμβούλιο. Πόσες πιστώσεις εκκρεμούν; Σε ποιους οφείλει η Κοινότητα και τι ποσό;
Η ΔΗΣΩ έχει  σαν πάγιο αίτημά τηςτον Οικονμικό έλεγχο ,γι αυτό και δεν ψηφίζουμε τις οφειλές παρελθόντων ετών.Ο επίκεφαλής της , ο Κύριος Οικονόμου,ζήτησε επανειλλημένα να γίνει Οικονομικός Έλεγχος και μαλιστα αρχής γενομένης από το Πολυδένδρι και τον Κάλαμο όπου οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων ήταν υποψήφιοι της ΔΗΣΩ.
Σας ευχαριστώ,
 για τη ΔΗΣΩ
Βαρνάβα –Καραγιάννη Ελένη
Δημοτική Σύμβουλος Ωρωπού.

1 σχόλιο:

  1. Κυρία Καραγιάννη,

    Αν δεν κάνω λάθος υπήρξατε σύμβουλος της κ. Κελίδου 4 χρόνια και από ότι λένε ψηφίσατε όλες τις αποφάσεις.

    Δεν ξέρατε τότε τι ψηφίζατε? Τώρα ανακαλύψατε ότι αυτά που ψηφίσατε ήταν παράνομα?

    Μπορέιτε επί τέλους να μου πείτε, πως γίνεται στα 8 χρόνια να έχουν ψηφιστεί χιλιάδες αποφάσεις, να έχουν πληρωθεί απ´ο την εφορία, να έχουν ελεγχθεί από τις ελεγκτικές αρχές και τελικά να μην πήρε κανείς χαμπάρι ότι δεν ήταν εντάξει?

    Ασφαλώς και δεν μπορείτε. Αλλά ούτε και πείθετε.

    Είναι φανερό ότι αλλού αρμενίζετε.

    Μπορείτε να εξηγήσετε,πως γίνεται, εκατοντάδες αποφάσεις να περάσουν από δεκάδες ελεγκτικά χέργια, να πληρωθούν από την εφορία και τελικά στα 8 χρόνια να μην πάρει κανείς χαμπάρι ότι δεν ήταν εντάξει?

    Ασφαλώς και δεν μπορείτε, αφού είναι φανερό το παιχνίδι που νομίζετε ότι παίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή