Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

14% λαμβάνει σε γκάλοπ η ΔΗΣΩ!! – 44,5% των πολιτών του Ωρωπού έχουν θετική γνώμη για την υποψήφια Δήμαρχο Ελένη Βαρνάβα!!

Πολύ θετικά τα μηνύματα της ηλεκτρονικής δημοσκόπησης της Νέας Έκφρασης για την Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό (ΔΗΣΩ) και την Ελένη Βαρνάβα.
Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου η Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό εμφανίζεται να διατηρεί τις δυνάμεις της συγκεντρώνοντας την προτίμηση του 14 % των συμπολιτών μας.
Η υποψηφιότητα της Ελένης Βαρνάβας εκλαμβάνεται θετικά από τους συμπολίτες μας καθώς το 44,5% εκφράζει θετική γνώμη για το πρόσωπό της.
Είναι σαφές ότι η Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό έχει κατοχυρώσει τη θέση της στα δημοτικά πράγματα του Ωρωπού καθώς απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των πολιτών του Δήμου με την συνεπή παρουσία της στο δημοτικό συμβούλιο και την δημιουργική αντιπολίτευση με την οποία πολιτεύεται όλο αυτό το διάστημα. Είμαστε βέβαιοι ότι η ΔΗΣΩ θα έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με την κατάθεση του πολιτικού της προγράμματος – οράματος για τον Δήμο Ωρωπού και την ηγεσία μιας νέας και άφθαρτης υποψήφιας, της Ελένης Βαρνάβας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου