Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Άρθρο του Βασίλειου Λέκκα, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου (ΑΥΛΩΝΑΣ) με τον Συνδυασμό "Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό"

Οι μελέτες των μεγάλων έργων πρέπει να είναι άμεσες για να έχουμε την δυνατότητα να διεκδικούμε καθημερινά την χρηματοδότησή τους από τις Κρατικές και Ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις για την κατασκευή τους.
ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
1.      Κεντρικό δημοτικό κτίριο και κτίρια για όλες τις υπηρεσίες.
2.       Κεντρικός Βιολογικός καθαρισμός και αποχέτευση όλων των Δημοτικών και Κοινοτικών Διαμερισμάτων.
3.      Κατασκευή περιφερειακών οδών όπου είναι απαραίτητο.
4.       Κτίρια Βρεφικών και Δημοτικών Σταθμών όπου δεν υπάρχουν.
5.      Σύγχρονες κτιριακές κατασκευές για Λέσχες ή Κέντρα απασχόλησης ηλικιωμένων.
6.       Κατασκευή και λειτουργία από την ΕΥΔΑΠ κεντρικού διυλιστηρίου (ΒΙΛΙΖΑΣ περιοχή Αυλώνα) με νερό ΜΟΡΝΟΥ για οριστική και ασφαλή λύση των περιοχών που έχουν πρόβλημα νερού.
7.       Συνεργασία Δήμου Ωρωπού - Υπουργείου Περιβάλλοντος - Υπουργείου Υποδομών και Ε.ΥΔ.ΑΠ. για την άμεση λύση του προβλήματος Ασωπού Ποταμού.
8.      Πίνακες ανακοινώσεων σε όλα τα κεντρικά σημεία (Πλατείες - Σχολεία - Εκκλησίες) κλπ. για να απαλλαγούμε της ρύπανσης από τις κολόνες.
9.      Γραφείο ΔΗΜΟΤΗ - ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ με υπεύθυνα άτομα για απαντήσει των ερωτήσεων και προβλημάτων των Δημοτών. σε περιορισμένα χρονικά όρια.          
10.  Λειτουργία ενημερωτικού και ψυχαγωγικού ραδιοφωνικού σταθμού.
11.                                Έντυπη    τακτική ενημέρωση των κατοίκων του Δήμου και όσων Δημοτών διαμένουν σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας αλλά και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου αρκεί να μας δηλώσουν την διεύθυνσή τους στο γραφείο του ΔΗΜΟΤΗ.
12.  Σηματοδότηση των κόμβων των παράλληλων δρόμων της Εθνικής Οδού με αμεσότητα των κόμβων Πολυδενδρίου - Μαλακάσας - Συκάμινου - Στρατοπέδου ΚΕΤΘ- Αγ. Νικολάου - Βιομηχανική περιοχή και Διοδίων Αυλώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου