Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Άρθρο της Μεστάνη - Λέκκα Ειρήνης, υποψήφιας Συμβούλου για το Τοπικό Συμβούλιο Αυλώνα με τον Συνδυασμό "Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό"

Δημότες του Αυλώνα.
Αυτές τις ημέρες στα πλαίσια τις προεκλογικής εκστρατείας μου, έρχομαι σε επαφή με αρκετούς, απογοητευμένους πολίτες του Δήμου μας. Αρκετοί από αυτούς είναι και εξοργισμένοι με το γεγονός ότι θα πάψει να υπάρχει «Δήμος».
Πάνω σε αυτό έχω να πω και εγώ κάτι: 
Μεγάλωσα και σπούδασα στον Αυλώνα όταν η Πόλη αυτή είχε Κοινότητα, αργότερα η «Κοινότητα» έγινε «Δήμος» τώρα καλείτε να γίνει ξανά «Τοπικό Διαμέρισμα του Δήμου Ωρωπού» όπως θα γίνουν και άλλοι σημερινοί Δήμοι ή Κοινότητες. 
Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν έγιναν αρκετά λάθη που καταδίκασαν αυτό τον άλλοτε «ζωντανό» τόπο.
Όλα αυτά πρέπει να τα ανατρέψουμε. 
Συμπολίτες μου, με όλα αυτά, θέλω να σας πω, ότι δεν παίζει κανένα ρόλο η λέξη «Δήμος» ή «Κοινότητα» ή «Τοπικό Διαμέρισμα» που χαρακτηρίζει έναν τόπο. Αυτό που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο είναι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ. 
Αυτό που ακούγετε  ότι «φεύγει» ο Δήμος από τον Αυλώνα και πάει στον Ωρωπό, δεν είναι απόλυτα σωστό. Ο Δήμος Αυλώνα μετονομάζεται σε Τοπικό Διαμέρισμα του Δήμου Ωρωπού, σχεδόν όμως όλες οι αρμοδιότητες θα παραμείνουν να υπηρετούν τους Πολίτες αυτού του τόπου.
Γι αυτό σε αυτές τις εκλογές πρέπει να ψηφίσουμε ΟΛΟΙ, για να έχουμε φωνή, να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος , σε θέλουμε δίπλα μας να μπορέσουμε επιτέλους να βάλουμε ένα λιθαράκι για να καλυτερεύσουμε την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας.
Σε θέλουμε δίπλα μας για να μπορέσουμε να βάλουμε τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μέσα στο κάθε σπίτι. 
Σε θέλουμε ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΑ.    

Μεστάνη Αγγ. Ειρήνη
Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Αυλώνα
με τον Βασίλη Οικονόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου