Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010

O Βουλευτής Αττικής και υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού, Βασίλης Οικονόμου, παρευρέθηκε στα εγκαίνια του νέου Γυμνασίου – Λυκείου Καλάμου

O Βουλευτής Αττικής και υποψήφιος Δήμαρχος Ωρωπού, Βασίλης Οικονόμου, παρευρέθηκε στα εγκαίνια του νέου Γυμνασίου – Λυκείου Καλάμου που εγκαινίασε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ιερώνυμος. Ο Βασίλης Οικονόμου στις συζητήσεις που είχε με τους κατοίκους του Καλάμου τόνισε ότι οι νέοι Καλλικρατικοί Δήμοι θα έχουν αυξημένες αρμοδιότητες στα θέματα της παιδείας καθώς η μέχρι σήμερα διασπορά των αρμοδιοτήτων σε δήμους –νομαρχίες-υπουργείο παιδείας δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα συντονισμού και αντιμετώπισης των προβλημάτων. Ο Νέος Δήμος του Ωρωπού είναι πλέον ο μεγαλύτερος σε έκταση Δήμος της Αττικής, γεγονός που καθιστά αναγκαία την κατάλληλη χωροθέτηση των σχολείων ούτως ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση για όλους τους μαθητές σε σύγχρονα σχολικά κτίρια. Η «Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό» δεσμεύεται για την χωροθέτηση σχολείων στην βάση των μελλοντικών αναγκών αλλά και για την άμεση καταγραφή όλων των προβλημάτων των υπαρχόντων σχολικών κτιρίων και ταυτόχρονα την άμεση δρομολόγηση όλων των διαδικασιών για την επίλυση των προβλημάτων και αποκατάσταση τυχόν φθορών.«Τα κοινά μας προβλήματα είναι αυτά που μας ενώνουν και για να πάμε όλοι μπροστά μπορούμε, θέλουμε και πρέπει να Συνεννοηθούμε », τόνισε χαρακτηριστικά.(23-10-2010).
Στη φωτογραφία μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο του Αλ. Μητρόπουλο, Γ. Μπαϊρακτάρη, τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους Βαρνάβα - Καραγιάννη Έλένη και Κούρτη Γιώργο και με τον υποψήφιο Σύμβουλο για το Τοπικό Συμβούλιο Καλάμου Μπαλή Δημήτρη Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου