Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Άρθρο της Μεστάνη - Λέκκα Ειρήνης, υποψήφιας Συμβούλου για το Τοπικό Συμβούλιο Αυλώνα με τον Συνδυασμό "Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό"

Τεχνολογικά Καθυστερημένοι

Είναι ο τίτλος που αρμόζει στις δημαρχιακές αυτές εκλογές. Γιατί το λέω αυτό; Μα περάσανε τόσα χρόνια και οι εκάστοτε αξιότιμοι κατά τα άλλα Δήμαρχοι σε όλες τις τοπικές κοινωνίες του Καλλικρατικού Δήμου Ωρωπού, δεν αξιοποίησαν τις καινούργιες τεχνολογίες (Δημόσια και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, Στέκια Νεολαίας, Ιστοσελίδες πρόσβασης εξυπηρέτησης Δημοτών). Σημειωτέον ότι οι παραπάνω υπηρεσίες επιδοτούνταν από το Κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Από ποιους όμως να γίνει κάτι τέτοιο; Δυστυχώς το μόνο που ακούμε, όλα αυτά τα χρόνια είναι πως θα φτιαχτεί ο «τάδε» δρόμος ή εάν θα βάλουμε το «τάδε» παγκάκι. Δεν λέω και αυτά χρειάζονται αλλά για μια φορά δώστε και λίγο την ΠΡΟΣΟΧΗ σας,  στις υποδομές που χρειάζεται, όχι μόνο η νεολαία αλλά και οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας.
Σαν κάτοικος του Αυλώνα θέλω να εκφράσω τα παράπονά μου και για κάτι άλλο.
Ζω σε έναν τόπο που είναι ορεινός, επιτρέπεται σε αυτό τον τόπο να μην υπάρχει ένα Δημοτικό Λεωφορείο, ώστε να εξυπηρετεί τον κάθε κάτοικο που θέλει να κατευθυνθεί στον Ωρωπό ή στο Συκάμινο ή στην Μαλακάσα; ή ακόμα και μέσα στον Αυλώνα.
Επίσης στον Αυλώνα έχουν γίνει κατά καιρούς πολλά και σημαντικά πολιτιστικά πράγματα (Χορωδία Λέσχης Ηλικιωμένων, Χορωδία Νέων Πνευματικού Κέντρου, Χορευτικό Πνευματικού Κέντρου) είναι ΕΠΙΕΙΚΏΣ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ όλα αυτά να χάνονται επειδή δεν υπάρχουν χρήματα να πληρωθούν οι δάσκαλοι. Να βρείτε κύριοι, γι αυτό σας τίμησε ο κόσμος με την ψήφο του, για να διάγετε τον πολιτισμό.
Επίσης η ενίσχυση αλλά και η διαρκής υποστήριξη τόσο του Παιδικού Σταθμού όσο και τον Νηπιαγωγείων του Δήμου Αυλώνα πρέπει να είναι από τους κυριότερους στόχους.
Στηρίζω τον Βασίλη Οικονόμου γιατί πιστεύω ότι με το επιτελείο που διαθέτει μπορεί να βάλει επιτέλους τις σωστές βάσεις σε αυτό που ονομάζεται Δήμος. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι υπέρμαχος σε όλα αυτά που σαν αρχή τους έχουν το Πολιτισμό και τον Άνθρωπο.
Ελάτε να ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ
Μετά Τιμής
Μεστάνη Ειρήνη - Λέκκα.
Υποψήφια με τον Βασίλη Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου