Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Μυρσίνη Καραμιχάλη - Κατσιναβάκη, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος (ΣΥΚΑΜΙΝΟ) με τον Συνδυασμό "Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό"

Μυρσίνη Καραμιχάλη - Κατσιναβάκη Σύντομο Βιογραφικό

Δεν είμαι πολιτικός. Είμαι παιδαγωγός και καλλιτέχνης. Δεν πρόκειται λοιπόν να σας αναγγείλω τι ΘΑ κάνω. Σημειώνω μόνο ορισμένα από όσα έχω ΗΔΗ κάνει. Εξ αιτίας αυτών ο Βασίλης Οικονόμου μού έκανε την τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του. Από αυτά μπορείτε και οι ίδιοι να κρίνετε αν αξίζω να με τιμήσετε με την ψήφο σας. Για μένα το λειτούργημα της δημοτικής συμβούλου θα διευρύνει απλώς το πεδίο δράσης μου, δίνοντάς μου ταυτόχρονα την πολύτιμη ευκαιρία να υπηρετήσω και τον τόπο καταγωγής μου.

Γεννήθηκα στο Συκάμινο Ωρωπού.
·         Σπούδασα με υποτροφίες  ΙΚΥ  και Γαλλικής
Κυβέρνησης:
ü       Γαλλική φιλολογία στο Πανεπιστ. Αθηνών.
ü       Παιδαγωγικά, εφηρμοσμένη γλωσσολογία, μεθοδολογία,  νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση σε μεταπτυχιακέςεπιμορφώσεις  των Πανεπιστημίων Κολωνίας, Besançon, Royan, Vichy και Παρισιού (CIEP).
·         Εκ παραλλήλου σπούδασα μουσική
  με αριστεία και διακρίσεις:
ü       Δίπλωμα Μονωδίας στα Ωδεία Αθηνών και Σύγχρονο Αθήνας.
ü       Βυζαντινή μουσική στο Ωδείο Αθηνών.
·         Ως καθηγήτρια και παιδαγωγός εργάστηκα:
ü       Σε ωδεία.και σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης
ü       Στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας ως:
α) Διοργανώτρια Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (Socrates, Comenius, Arion κ.α.) για στελέχη της Εκπαίδευσης. Μεταξύ άλλων διοργάνωσα σεμινάρια στο Παρίσι (CIEP)  για τη σύγχρονη δομή και τη λειτουργία του εκπαιδευτικού συστήματος και στη Σουηδία για τη σύνδεση του σχολείου με την αγορά εργασίας.
β) Υπεύθυνη πολιτιστικών θεμάτων. Από τη θέση αυτή μεταξύ πολλών άλλων:
i.   οργάνωσα και εισήγαγα για πρώτη φορά στη δημόσια εκπαίδευση προγράμματα πολιτιστικών εκδηλώσεων υψηλοτάτου επιπέδου και ΔΩΡΕΑΝ για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς με την Ορχήστρα «Camerata» του Μεγάρου Μουσικής και τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ.
ii.   Οργάνωσα σεμινάρια και συνέδρια για Εκπαιδευτικούς σχετικά με την καλλιτεχνική παιδεία στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής με εισηγητές κορυφαίους Έλληνες και Ευρωπαίους παιδαγωγούς και καλλιτέχνες
ü       Στην Καλλιτεχνική Επιτροπή του Υπουργείου Παιδείας.
ü       Στην Κύθνο, όπου δημιούργησα το θεσμό του Summer School.
·         Ως μουσικός:
ü       Είμαι ένα  από τα παλαιότερα μέλη της Χορωδίας της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
ü       Συνεργάστηκα ως σολίστ με κορυφαίους Έλληνες συνθέτες του σοβαρού μουσικού χώρου (Μ. Χατζιδάκις, Μ. Θεοδωράκης, Γ. Κουρουπός, Μ. Αδάμης, Β. Τενίδης, κ.ά.). Οι περισσότεροι συνέθεσαν έργα τους για τη φωνή μου.
ü       Πραγματοποίησα σολιστικές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα π.χ.Μέγαρο Μουσικής, Ηρώδειο, στη Μητρόπολη Αθηνών (η μόνη γυναίκα που έχει ψάλλει σολιστικά), Κύπρο, Ευρώπη, Αμερική, Καναδά π.χ.στο Kennedy Center της Ουάσιγκτον.
ü       Πραγματοποίησα συναυλίες καθώς και μουσικολογική έρευνα για την ελληνική παραδοσιακή μουσική και σχετικές εκπομπές στη ραδιοφωνία και την τηλεόραση.

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΥΡΣΙΝΗ!!!!
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!!!
    ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AN EIXE KANEI MIA SYNAYLIA ME THN FWNH POY DIA8ETEI, PISTEYW PWS 8A MAGEYE KAI TOYS "ANTIPALOYS".
    KALH EPITYXIA SOY EYXOMAI APO KARDIAS!
    EISAI H MONH POY AKSIZEI APO OLOYS TOYS SYNDIASMOYS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή