Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Παπασταματίου Βαγγέλης, υποψήφιος Σύμβουλος για το Τοπικό Συμβούλιο Μαρκοπούλου με τον Συνδυασμό "Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό"

Ο Βαγγέλης Παπασταματίου γεννήθηκε το 1966 στην Ηλιούπολη Αττικης και είναι το τρίτο παιδί στην οικογένειά του. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Μαρκόπουλο Ωρωπού το 2004 και μέχρι το 2006 εκλέχθηκε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μαρκόπουλου Ωρωπού.

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός με ειδίκευση στους πυρηνικούς αντιδραστήρες ισχύος και τις ήπιες μορφές ενέργειας.

Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις σαν έφεδρος αξιωματικός όπου διακρίθηκε με τις επιδόσεις του στη σχολή εφέδρων αξιωματικών πεζικού και στη σχολή πολυβολητών στην οποία διετέλεσε αρχηγός.

Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε σαν χειριστής εργαλειομηχανών και μετά το πέρας αυτών σαν τεχνικός διευθυντής στην εταιρεία PIVOT POINT. Στη συνέχεια εργάστηκε στην εταιρεία ΑΘΗΝΑ σαν προιστάμενος συνεργείου (Μηχανολόγος-Μηχανικός) στο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ στο εργοτάξιο της Ψυτάλλειας. Παρακολούθησε δύο σεμινάρια του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών με θέμα το MARKETING  και το MANAGEMENT επιχειρήσεων. Αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται σαν επιχειρηματίας στο χώρο των καινούριων ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου