Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Βασίλης Μπιλίρης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Μαρκόπουλο) με τον Συνδυασμό "Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό"

Φίλες και Φίλοι,
Όπως όλοι γνωρίζετε από την ενασχόληση μου με τα κοινά, εργάστηκα μέχρι σήμερα με κριτήριο πάντα το συμφέρον του τόπου μας και τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων του Μαρκόπουλου. Ξέρετε όλοι πολύ καλά ότι ποτέ δεν συμβιβάστηκα  με ξένα προς τον τόπο μου συμφέροντα και παραμένω στρατιώτης στην υπηρεσία των συμπολιτών μου πιστεύοντας ότι η τύχη του τόπου μας εξαρτάται από εμάς τους ίδιους. Με την βεβαιότητα ότι ο τόπος μας δεν εξαρτάται από τα κόμματα και τις μικροκομματικές προσεγγίσεις επέλεξα να συμμετέχω στον ανεξάρτητο Συνδυασμό «Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Οικονόμου,  πιστεύοντας ότι μπορούμε όλοι να παραμερίσουμε τις κομματικές μας προτιμήσεις και να εργαστούμε δυναμικά ο ένας στο πλευρό του άλλου, ενωμένοι για το συμφέρον όλων μας. Τα κοινά μας προβλήματα και η διάθεσή μας να προσφέρουμε είναι αυτό που μας ενώνει. Τα κόμματα όπως λειτουργούν μπορούν μόνο να μας χωρίζουν και να βάλουν σε δεύτερη μοίρα τα πραγματικά μας προβλήματα. Οι αντιπαραθέσεις και οι διαγκωνισμοί, ειδικά όταν προέρχονται από κομματικές εντολές, μπορούν μόνο προβλήματα και στασιμότητα να προκαλέσουν.    
Στις δύσκολες μέρες που έρχονται λόγω των υποχρεώσεων της χώρας για το Μνημόνιο και τα προβλήματα που συνεπάγεται η συνένωση των 11 περιοχών και η δημιουργία του νέου Δήμου Ωρωπού δηλώνω και πάλι παρών και ζητώ την ψήφο σας προκειμένου να βοηθήσω και εγώ με τις δικές μου δυνάμεις στην επιτυχία του δύσκολου εγχειρήματος του Καλλικράτη και με στόχο να δημιουργήσουμε ένα νέο Δήμο κοινωνικής δικαιοσύνης, ένα Δήμο που θα βρίσκεται δίπλα στον πολίτη καθημερινά, ένα Δήμο που θα αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα τα προβλήματα της καθημερινότητας, ένα Δήμο ο οποίος θα ακολουθήσει αναπτυξιακή πορεία και θα μπορέσει να εξελιχθεί στον Δήμο πρότυπο της Ελλάδας. Πιστεύω ότι μπορούμε πραγματικά όλοι εμείς οι ενεργοί πολίτες του νέου Δήμου του Ωρωπού, που ζούμε καθημερινά τα προβλήματα, γνωρίζουμε τις ανάγκες μας και έχουμε άποψη για την πορεία που θέλουμε να ακολουθήσουμε, να συνεννοηθούμε και μέσα από την «Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό», να συνεργαστούμε, να αναλάβουμε όλοι μαζί την ευθύνη για την τύχη μας και την πορεία μας στο μέλλον και να φροντίσουμε ώστε να πάμε όλοι μπροστά παραμερίζοντας τοπικές αντιζηλίες και άνευ λόγου αντιπαλότητες.
Μέσα από την εμπειρία  που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά στην περιοχή μας πιστεύω ότι έχω αποκτήσει πολύτιμα εφόδια και  εμπειρία ώστε να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην βελτίωση της καθημερινής μας ζωής. Το πρόγραμμα του Συνδυασμού μας «Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό» αποδεικνύει ότι όλοι εμείς που συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βασίλη Οικονόμου, γνωρίζουμε τα προβλήματα και προτείνουμε ρεαλιστικές και βιώσιμες λύσεις.
Σας καλώ να υποστηρίξετε την προσπάθειά μας και να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που μας προσφέρει ο Δήμος μας δημιουργώντας τον Δήμο Ωρωπού ως τον Δήμο πρότυπο για την χώρα μας, δημιουργώντας τον Δήμο μας σύμφωνα με τα όνειρά μας, δημιουργώντας τον Δήμο μας με τις δικές μας δημιουργικές δυνάμεις. Μπορούμε να βγάλουμε τον Ωρωπό από την αφάνεια, να τον κάνουμε πρωταγωνιστή και όχι προάστιο της Αθήνας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα κόσμο καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας.  
Βασίλης Μπιλίρης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
«Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου