Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Απάντηση Βασίλη Οικονόμου στην Ανοιχτή Επιστολή του Δημάρχου Ωρωπού

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Χαριλάου Τρικούπη 41, 106 81 Αθήνα
Τηλ. 210-8542901 & 210-8542254
Fax. 210-8542813





Αθήνα, 25 – 2 – 2014


Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε Ωρωπού,

Έλαβα την ανοιχτή επιστολή σας με την οποία καλείτε όλους τους Βουλευτές της Αττικής να πάρουν θέση απέναντι στην κατάφωρη αδικία που συντελείται σε βάρος των κατοίκων του Δήμου Ωρωπού, μέσω των διοδίων.
Από την πρώτη στιγμή ως γνωστόν έχω εναντιωθεί στις εν λόγω προβλέψεις ήδη από το 2007, μη πειθαρχώντας στις αποφάσεις της τότε Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα, όπως και τότε εναντιώθηκα από τους πρώτους και δημόσια στην εφαρμογή των αυξήσεων στο αντίτιμο των διοδίων και βέβαια όπως και το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ καταψήφισα τις εν λόγω διατάξεις.
Η προτροπή σας λοιπόν σε ότι με αφορά είναι εκ του περισσού καθώς και σε αυτό το θέμα έχω τοποθετηθεί δημόσια, εξ αρχής και πολύ πριν ξεκινήσουν οι διαμαρτυρίες στους σταθμούς των διοδίων.
Σε κάθε περίπτωση συντάσσομαι με το σύνολο των κατοίκων του Ωρωπού ενάντια στα υπέρογκα διόδια. Κατά τη γνώμη μου οφείλετε να ζητήσετε δημόσια τοποθέτηση για το ζήτημα ονομαστικά από τους Βουλευτές που δεν έχουν πάρει ακόμα θέση και όχι να απευθύνετε γενικώς κάλεσμα προς τους Βουλευτές διότι με αυτό τον τρόπο αποκρύπτονται τελικά όσοι έχουν τοποθετηθεί πολλάκις υπέρ των δίκαιων αιτημάτων των κατοίκων και των 11 χωριών του Ωρωπού.

Με εκτίμηση,


Βασίλης Οικονόμου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου