Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Δέδες Αναστάσιος, υποψήφιος Σύμβουλος για το Τοπικό Συμβούλιο Αφιδνών με τον Συνδυασμό "Δημοτική Συνεννόηση για τον Ωρωπό"

Αναστάσιος Δέδες Σύντομο Βιογραφικό
 
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956 από αγρότες γονείς από τις Αφίδνες.

Αποφοίτησε από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1978 και ονομάσθηκε Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού. Μετατάχθηκε στην Αεροπορία Στρατού το 1998.
Είναι πτυχιούχος της Παντείου Ανωτάτης Σχολής Πολιτικών Επιστημών, στο Τμήμα Δημοσίας Διοικήσεως.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Επιτελούς Εθνικής Άμυνας στις Αμυντικές και Στρατηγικές Σπουδές.Είναι κάτοχος πτυχίου πιλότου ελικοπτέρων.
Είναι παντρεμένος με την Ελένη Μαρινοπούλου και έχουν δύο αγόρια τον Σωτήρη και τον Παναγιώτη.
Διετέλεσε Διοικητής Υπομονάδων Πυροβολικού, Υποδιοικητής Μονάδων Πυροβολικού και Αεροπορίας Στρατού, Διοικητής Μονάδος Πυροβολικού καθώς και Διοικητής Σχηματισμού, σε ευαίσθητες για την εθνική άμυνα περιοχές της χώρας.
Τιμήθηκε για τη δράση του ως Αξιωματικός, με όλες τις ηθικές αμοιβές και διακρίσεις, που προβλέπονται (Μετάλλια, Παράσημα) για το βαθμό του.
Αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Υποστρατήγου το έτος 2008.
Πιστεύει στην ισοπολιτεία, ισονομία, αξιοκρατία, στο σεβασμό της προσωπικότητας του ανθρώπου, στην διαφάνεια, στο σεβασμό του δημοσίου χρήματος που προέρχεται από το υστέρημα του φορολογούμενου πολίτη καθώς  και στο σεβασμό της  δημόσιας περιουσίας, αρχές που υπηρέτησε με αφοσίωση στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του.
Θεωρεί ότι για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών του, προτεραιότητα πρέπει να αποτελέσει:
-      Η δημιουργία βασικών υποδομών, όπως το δίκτυο αποχέτευσης και ο βιολογικός καθαρισμός, η βελτίωση του οδικού δικτύου, η κατασκευή ποδηλατοδρόμου, ο εκσυγχρονισμός - βελτίωση του δικτύου ύδρευσης και η αναβάθμιση της ποιότητας νερού.
-      Η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας και η ίδρυση ΚΑΠΗ.
-   Η εύκολη πρόσβαση στον προαστιακό σιδηρόδρομο, με τη δημιουργία χώρου στάθμευσης με χωρητικότητα ικανού αριθμού ΙΧΕ  αυτοκινήτων και με τη δημοτική συγκοινωνία.
-   Η προστασία του φυσικού κάλους που μας περιβάλλει με ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα, στα θέματα ανακύκλωσης και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας  με τα δημοτικά κτίρια ενεργειακά αυτόνομα.
Πιστεύει επίσης ότι το μέλλον ανήκει στους νέους για τους οποίους απαιτείται να γίνουν νέα σχολεία και αθλητικές εγκαταστάσεις, για τη στήριξη δε της εργαζόμενης μητέρας απαιτείται η ίδρυση βρεφονηπιακού(ων) και παιδικού(ων) σταθμού .
Οι δημοτικοί άρχοντες πρέπει να έχουν κατά νου τη ρήση του Αγάθωνα: «Ο άρχοντας τρία πράγματα πρέπει να θυμάται: ότι διοικεί ανθρώπους, ότι διοικεί σύμφωνα με τους νόμους και ότι δεν διοικεί πάντα.»
Ο Βασίλης Οικονόμου είναι ο υποψήφιος που πραγματικά πιστεύει στα παραπάνω και έχει τη θέληση και την αντικειμενική δυνατότητα να  τα πραγματοποιήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου